Bell Schedules

GRADE 8 – 9 315 minutes
Description / Period Start Time End Time Length
Welcoming Bell 8:25 AM
Start Time 8:30 AM
Break 11:10 AM 11:25 AM 15 min
Gr. 8 – 9 Lunch 12:41 PM 1:11 PM 30 min
Afternoon Class 1:11 PM 2:30 PM 79 min
Dismissal 2:30 PM
GRADE K – 7 290 minutes
Description / Period Start Time End Time Length
Welcoming Bell 8:25 AM
Start Time 8:30 AM
Recess - Group A 9:45 AM 10:05 AM 20 min
Recess - Group B 10:10 AM 10:30 AM 20 min
K – 7 Lunch 12:00 PM 12:50 PM 50 min
* Group B - Outside/Group A - Inside 12:00 PM 12:20 PM 20 min
* Group A - Outside/Group B - Inside 12:30 PM 12:50 PM 20 min
Dismissal Bell 2:30 PM